Cursuri de limbi straine atent personalizate

Ca trainer, tinta mea e sa ofer o experienta eficienta si complexa de invatare, complet adaptata la obiectivele, nevoile si preferintele tale. Bazandu-ma pe acest principiu, am creat un set de cursuri de limba engleza si franceza. Consider ca experienta de invatare este cu atat mai eficienta cu cat este una placuta si motivanta. De aceea, cursurile oferite sunt nu doar bine organizate, ci si interactive, distractive si inspirate din pasiunile si domeniile tale de interes.

Metodele de formare sunt variate, cu accent pe resursele interactive : video (in special TED), audio, conversatii (pe tematici date sau libere, dialoguri practice) si jocuri.

Continutul este structurat in asa fel incat sa asigure un echilibru intre aspectele teoretice –precum gramatica- si cele practice ale limbii –precum comunicarea-, ceea ce inseamna ca vei avea intotdeauna posibilitatea de a-ti pune in aplicare cunostintele in cadrul sedintelor de curs.

Cursuri generale

Pentru a te ajuta sa iti dezvolti toate cele 4 aptitudini (vorbire, scriere, ascultare si citire), lucram la toate aspectele limbii. Impreuna setam obiective personalizate si ne concentram pe acele aptitudini pe care doresti sa le dezvolti in mod special.
Cursurile sunt adaptate pentru orice nivel - de la incepator (A1) la avansat (C1) – si pentru toate ritmurile de invatare.

Pregatire pentru examene

Stiu din proprie experienta ca examenele pentru obtinerea unui certificat de limba straina pot fi destul de stresante. De aceea, lucram impreuna pe structura examenului folosind resurse de calitate si te ajut sa gasesti strategia perfecta pentru a reusi. La curs facem simulari cu feedback amanuntit si evaluare a rezultatului, pentru ca tu sa iti identifici si depasesti punctele sensibile. Astfel, in ziua examenului te vei simti pregatit/a si increzator/oare in competentele tale.

Cursuri disponibile:
EN: IELTS, TOEFL, Cambridge Exams (FCE, CAE, CPE, etc.)
FR: DELF, DALF

Cursuri specializate

Daca esti profesionist sau student si ai nevoie de limba engleza/franceza pentru reusita proiectelor tale, cursul specializat este cea mai buna optiune pentru tine. Folosim materiale axate pe vocabularul specific domeniului tau de activitate si aplicam noile cunostinte prin dialoguri antrenante si jocuri de rol.

Arii posibile: business, medicina, IT, turism, etc.

Unii prefera sa invete individual, altii se dezvolta cel mai bine in grupuri.
Alege mediul potrivit pentru tine!

Cursuri de grup

Daca optezi pentru cursurile de grup, vei avea ocazia sa comunici cu persoane de acelasi nivel ca tine si cu obiective asemanatoare. Prin conversatii interesante sau jocuri desfasurate in limba straina aleasa, iti vei dezvolta abilitatile de comunicare si vei invata cuvinte si structuri noi intr-un timp mai scurt. Grupurile sunt formate din maxim 3 cursanti, pentru ca tu sa beneficiezi de toata atentia necesara din partea trainer-ului. Deoarece acestea sunt create cu deosebita atentie la nivelul si asteptarile fiecaruia, procesul de invatare este eficient, permitandu-ti sa progresezi constant intr-un mod interactiv.

Cursuri individuale

Cursurile individuale iti permit sa-ti stabilesti si atingi obiectivele in maniera si ritmul care ti se potrivesc cel mai bine. Odata ce stabilim impreuna obiective personalizate, ne putem concentra pe abilitățile pe care îți dorești să le dezvolți în mod special (conversatie, intelegerea limbii vorbite, scris, etc.). Tematicile si metodele sunt alese in functie de contextul in care doresti sa folosesti limba straina (la munca, in calatorii, in viata de zi cu zi), ceea ce confera utilitate si eficienta crescuta cursului ales.

Pachete cursuri individuale

Nr. Sedinte6121824
Pret Initial1320264039605280
Discount0140 (5%)280 (7%)530 (10%)
Pret Final1320250036804750

Pachete cursuri de grup (2-4 persoane) - pret / persoana

Nr. Sedinte6121824
Pret Initial840168025203360
Discount090 (5%)180 (7%)340 (10%)
Pret Final840159023403020

Pret sedinta initiala (valabil doar pentru prima sedinta)

Curs individual : 220 Ron

Grup (2-4 persoane) : 140 Ron

  • Durata unei sedinte este de 1H30 (90 minute).
  • Toate preturile sunt exprimate in RON si rotunjite in favoarea cursantului.
  • Pentru mai multe detalii, citeste conditiile generale sau contacteaza-ma!

Cursurile sunt disponibile doar online (Zoom), atat pentru sedinte individuale cat si de grup.

Denisa Badea, cursanta:

Ceea ce face diferența între cursurile pe care le oferă Oana și alte cursuri pe care le-am urmat de-a lungul timpului este posibilitatea de alegere a tematicii și a subiectelor din diferite arii de interes: artă, istorie, literatură, turism, gastronomie, business etc., fiind, desigur, adaptate nivelului de competență. Din experiența mea de cursant al Oanei, am remarcat capacitatea ei de comunicare, conjugată cu vocabularul și cunoștințele vaste din diferite domenii, ceea ce face ca lecțiile de engleză să fie întodeauna atractive și racordate la contemporaneitate.

Cu Oana, învățarea unei limbi străine devine o călătorie de descoperire nu doar a gramaticii și a sintaxei acesteia, ci un frumos parcurs cultural.

Esti pregatit/a sa urmezi cursurile de limbi straine?

Foto ©2019 Florian Spranceana florian.fotodigital@gmail.com Tel: 0722 252 177