Oana Mocanu - trainer de limbi straine

Activez ca trainer de limbi straine si traducator de peste 10 ani.

De-a lungul timpului am avut ocazia sa formez persoane cu profiluri diferite – ca profesie, varsta, nationalitate, background cultural – care au decis sa studieze o limba straina cu mine din diferite motive : fie pentru a avansa in cariera, pentru a obtine un certificat sau a putea comunica mai usor cand merg in strainatate.

Am colaborat cu diverse institutii specializate in predarea de limbi straine (printre care CCI Angers, in Franta), iar in 2016 am decis sa lucrez ca freelancer, ceea ce mi-a permis sa ma adaptez si mai mult la nevoile clientilor mei.

Imi face deosebita placere sa ghidez si sa acompaniez oamenii in misiunea de invatare a unei limbi straine, dar si sa le impartasesc din pasiunea mea pentru multiculturalitate. Deoarece nu sunt poliglota „din nastere” – am inceput sa studiez limbi straine la varsta de 7 ani – stiu cat efort presupune procesul de invatare, dar in acelasi timp sunt constienta ca poate fi extrem de satisfacator si chiar distractiv. Scopul meu in calitate de trainer nu e doar de a oferi clientilor mei toate informatiile si ustensilele necesare, dar si sa ii ajut sa isi descopere motivatia interioara si, odata cu aceasta, modul prin care pot invata cel mai usor si mai eficient.

Momentan lucrez mult cu adulti – majoritatea studenti sau profesionisti. Aceasta imi aduce o satisfactie profesionala deosebita, pentru ca primesc feedback constructiv din partea cursantilor si pot sa le asigur o experienta cu adevarat personalizata, incluzand vocabularul specializat necesar in domeniul lor, exersarea limbii vorbite uzuale, informatii legate de cultura si mentalitate, etc. De fapt, a gasi cel mai bun raspuns pentru asteptarile fiecaruia e o pasiune pentru mine.

Vizualizeaza profilul meu Linkedin

Acreditari

Diploma Cambridge Proficiency

(University of Cambridge, ESOL examinations – limba engleza, nivel C2/nativ)

Master Managementul Culturii, Patrimoniului si Turismului

Université d’Angers – ESTHUA, Franta (2 ani, predare in limba franceza)

Modul psihopedagogic

(Univ. Alexandru Ioan Cuza, Iasi, Romania)

Certificat de traducator

(Ministerul Culturii) – FR-RO, RO-FR, EN-RO, RO-EN

Cum vad eu procesul de invatare

Foto ©2019 Florian Spranceana florian.fotodigital@gmail.com Tel: 0722 252 177