Cursuri de limbi straine atent personalizate,
individuale sau de grup

Cursuri generale

Pregatire pentru examene

Cursuri specializate

Despre mine

Oana Mocanu

Trainer de limbi straine si traducator

Activez ca trainer de limbi straine si traducator de peste 10 ani.
De-a lungul timpului am avut ocazia sa formez persoane cu profiluri diferite – ca profesie, varsta, nationalitate, background cultural – care au decis sa studieze o limba straina cu mine din diferite motive : fie pentru a avansa in cariera, pentru a obtine un certificat sau a putea comunica mai usor cand merg in strainatate.
10
170
83
MAI MULTE DETALII

Patru pasi catre succesul tau

Completeaza testul de nivel


 
Test Nivel Engleza |||
Test Nivel Franceza

Seteaza-ti obiectivele


Chestionar obiective

Stabileste o intalnire


Bucura-te de training personalizat


Povesti de succes

“Oana este un trainer de limba engleza deosebit de competent: e foarte pasionata de ceea ce face si se dedica in totalitate pentru a oferi clientilor ei rezultate impecabile. Are abilitati de comunicare excelente, e mereu foarte bine pregatita si organizata. Isi iubeste meseria, lucru usor observabil datorita eforturilor ei constante de a oferi cursuri excelente. In plus, se adapteaza mereu pentru a face sedintele sa fie cat mai placute si a raspunde nevoilor mele de invatare. Are intotdeauna o atitudine pozitiva, iar dedicarea si pasiunea ei ma inspira sa imi imbunatatesc in mod constant nivelul de limba engleza si sa ajung la performanta.
Personal, simt ca Oana ma ajuta sa imi depasesc zona de confort, iar rezultatele sunt mai mult decat satisfacatoare. Am invatat foarte multe notiuni de gramatica, nivelul meu de vocabular a crescut semnificativ si am devenit mult mai increzatoare cand vorbesc in limba engleza, ceea ce e foarte important pentru mine. Deci, daca decizi sa inveti engleza sau sa iti imbunatatesti nivelul, cred ca Oana e cea mai buna alegere pentru tine!”

Andreea-Geanina Serban, Business Analyst

“Oana este un meditator talentat, dar si o persoana dedicata, deschisa si intelegatoare. Datorita ei, am obtinut un punctaj foarte bun la examenul IELTS,chiar mai mare decat imi propusesem initial. Pe timpul pregatirii mele pentru examen, am apreciat foarte mult ca a continuat procesul de predare si in afara sesiunilor de meditatii, trimitandu-mi e-mail-uri cu informatii foarte folositoare.  Resursele pe care le foloseste sunt foarte bine organizate, usor de inteles si adaptate in functie de interesele si nevoile cursantilor. A fost o placere sa lucrez cu ea si o recomand cu toata inima oricarei persoane care se pregateste pentru IELTS sau care pur si simplu vrea sa-si imbunatateasca nivelul de engleza.”

Laura Felicia Vdovicenco, student

“Am colaborat cu Oana in numeroase ocazii. A tradus si corectat o parte din publicatiile mele academice, dar si CV-uri si scrisori de recomandare. Am apreciat foarte mult abilitatea ei de a transmite cu exactitate mesajul meu si de a respecta stilul. De asemenea, Oana s-a asigurat ca textele sunt traduse cu acuratete deplina si lipsite de frazari nenaturale. Ca o cunoscatoare avansata a trei limbi (franceza, engleza si romana), pot spune fara ezitare ca Oana stapaneste excelent aceste limbi. De aceea, am apelat la serviciile ei de fiecare data cand am avut nevoie de o opinie profesionista. Mai mult decat atat, s-a descurcat minunat in a lucra cu deadline-uri scurte, indeplinindu-le fara exceptie, fara ca asta sa afecteze calitatea lucrarii.  A fost si este o placere sa lucrez cu cineva atat de pasionat si dedicat.”

Beatrice Scutaru, Marie Curie Research Fellow

“Oana este o persoană foarte dedicată muncii sale. Am început cursurile de Franceză in urma cu 10 luni. În tot acest timp, Oana a fost alături de mine cu materiale și indicatii din vorbirea curentă și viața reală. Reușește să se adapteze la stilul și ritmul fiecăruia și în orice moment este dispusă să primească un feedback real. O recomand cu mare plăcere!”

Andreea Cascaval,Technical UI Lead Developer

“Am inceput cursul de franceza cu Oana de cateva luni si sunt foarte multumit atat de calitatea cursului, a materialelor de lucru, cat si de metodologia de curs, adaptata la nivelul meu de invatare. In acest moment sunt foarte increzator si simt am progresat mult. Oana este un trainer bine pregatit, o vorbitoare excelenta de franceza si o recomand cu caldura celor care vor sa inceapa pregatirea, atat pentru incepatori cat si pentru avansati sau profesional.”

Sorin Baruta, Senior Software Developer
Foto ©2019 Florian Spranceana florian.fotodigital@gmail.com Tel: 0722 252 177